browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Les eixides de la Nau Jove.

Posted by on 11 julio, 2014

Hola a tots i totes.

Ja estem finalitzant la segona setmana de la Nau Jove 2014 i els joves han pogut gaudir ja de dues eixides on s’han divertit moltíssim i han experimentat sensacions que poques vegades han experimentat.

Una de les eixides ha sigut a Tandem on els joves han pogut conegut un centre socio-ocupacional creat per afavorir la empleabilitat, l’ocupació i la formació de les persones sense llar. Els joves han conegut perque existeix un espai com Tandem amb un a dinàmica de sensibilització, un hort ecològic on se’ls ha explicat de quina manera treballen allí i han realitzat un taller de vimet que els joves han pogut portar-se’l a casa com a record de la visita a Tandem.

 

L’altra eixida que han realitzat el nostre joves ha sigut a Port Saplaya on han practicat Surf, Paddle Surf i jocs de platja. Alguns més que altres , han aconseguit iniciar-se amb èxit de la pràctica d’un esport que pocs ja havien practicat i de segur, molt joves tornaran a practicar.

Vos deixem amb algunes imatges d’aquesta eixida.

Be, esperem que us agraden les imatges que hem mostrat.

Ens anem a la platja.

Adeu.

L´equip de Nau Jove.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 10 14 ?