browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cloenda pares i cloenda joves 2014

Posted by on 13 August, 2014

Hola a tots i totes.

El passat dia 31 de Juliol la Nau jove 14 finalitzava amb un mar ple de llàgrimes tant dels joves com dels membres del equip que hem organitzat la Nau Jove d’aquesta edició.

El dia 30 de Juliol era el moment de realitzar la Cloenda dels pares on els joves mostraren als pares tot alló que han realitzat durant aquest mes de Juliol tan intens. Vídeos, imatges i paraules dels propis joves  feren saltar les llàgrimes de mes d’un ja que els sentiments, les emocions i la llàstima de saber que sols quedava un dia de Nau Jove 2014 ocasionava en molts una gran tristesa.

Però la Nau jove encara no havia finalitzat, quedava un dia complet de moments que molts dels joves sempre recordaran. Com aquesta edició tractava sobre els invents no podiem  finalitzar la Nau Jove sense un experiment, seguit de la celebració del desitjat “Amic Invisible” on tots i totes obtingueren un regal ple de sentiment i amistat sense tindre importància el valor econòmic del regal.

Era moment de ballar “Zumba” amb la nostra professora Silvia que ens preparà una meravellosa coreografia durant les sessions que hem realitzat durant la Nau Jove. Desprès tocava practicar “Longskate” amb Victor i realitzar les ultimes piruetes damunt del patinet.

Ja quedava poc, però quedava el millor. L’acomiadament de la Nau Jove començava amb unes paraules dels monitors i coordinadors que mostraven tot el viscut durant aquest mes on tant joves com adults han gaudit d’un mes ple d’activitats que sempre estaran al seu record. Aquestes paraules foren seguides de paraules d’alguns joves que mostraven molt de sentiment viscut a aquesta edició.

I per últim,  era el moment de acomiadar-se de veritat que fou introduït amb un vídeo resum d’imatges de la Nau Jove 14  i amenitzat amb una “picaeta”.

Entre plors, rialles, abraçades i petons de tots els que hem viscut la Nau Jove 2014 es donà per finalitzada l’edició d’aquest any. Sols ens queda donar les gracies tant als joves com les seues families per confiar en nosaltres altre any mes i desitjar a tots un bon estiu.

A continuació mostren dos vídeos com a resum de la Nau Jove 14 esperem que us agraden ja que mostren tot el realitzat a aquesta edició.

Nau Jove 14 en una hora

Resum Nau Jove 2014

L’equip de la Nau Jove.

logo_naujove_def.jpg

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 2 13 ?